Medici Proctologie

Medici Proctologie:

Prof. Univ. Dr. Dan Gabriel Mogos

Dupa 47 de ani de practica chirurgicala si peste 12 000 de interventii chirurgicale, Prof. Dr.Dan Gabriel Mogos intelege complexitatea actului chirurgical. Absolvent al UMF „Carol Davila” din Bucuresti, promotia 1972, fost intern chirurgie in Bucuresti si rezident al spitalului Fundeni Bucuresti, a devenit specialist chirurg in 1978 si medic primar chirurg in 1991.

Seful clinicii IV Chirurgie la Spitalul Universitar CF Craiova din 1991. Profesor universitar din anul 2000 si conducator de doctorate din 2005. Competenta in chirurgia laparoscopica. Este cel care a intemeiat Centrul Medical MogosMed.

Sef. Lucr. Dr. Dragos Margaritescu

Povestea mea de viata incepe la Pitesti, unde mi-am insusit coordonatele care mi-au ghidat intreaga viata: credinta, modestia, corectitudinea, respectul fata de om si natura.

Am optat pentru medicina din dorinta de a ajuta omul aflat in suferinta, tocmai de aceea nu am uitat niciodata dimensiunea umana a acestei minunate profesii. Sunt crescut in morala crestina, educat in spirit umanist, ma caracterizeaza dragostea fata de oameni, generozitatea, lupta pentru bine si adevar.