Medici chirurgie generala

Medici Chirurgie Generala:

Prof. Univ. Dr. Dan Gabriel Mogos

Dupa 40 de ani de practica chirurgicala si peste 10 000 de interventii chirurgicale, Prof. Dr. Dan Gabriel Mogos intelege complexitatea actului chirurgical. Absolvent al UMF „Carol Davila” din Bucuresti, promotia 1972, fost intern chirurgie in Bucuresti si rezident al spitalului Fundeni Bucuresti, a devenit specialist chirurg in 1978 si medic primar chirurg in 1991. Seful clinicii IV Chirurgie la Spitalul Universitar CF Craiova din 1991.

Profesor universitar din anul 2000 si conducator de doctorate din 2005. Competenta in chirurgia laparoscopica. Este cel care a intemeiat Centrul Medical MogosMed.

Prof. Univ. Dr. Valeriu Şurlin

Absolvent al Facultatii de Medicina a UMF din Craiova, s-a format in specialitate nu numai la Scoala de Chirurgie a Clinicii I din Craiova si la cea din Franta, cu care a ramas in relatii apropiate si in prezent.

A fost si este permanent preocupat de imbunatatirea tehnicilor de chirurgie clasica, de introducerea in practica a celor mai noi procedee, de dezvoltarea chirurgiei minimal invazive in special a celei laparoscopice, prin extinderea acestui tip de abord la cat mai multe din afectiunile benigne si maligne, de introducerea protocoalelor de reabilitare rapida in ingrijirea pacientilor cu interventii chirurgicale majore, dar si de activitatea stiintifica si de cercetare, sustinuta prin granturile de cercetare si concretizata in publicatiile in reviste de specialitate si comunicarile la manifestari stiintifice din tara si din strainatate.

Conf. Dr. Florin Turcu

Absolvent al U.M.F. „Carol Davila” Bucuresti, doctor in Stiinte Medicale la UMF “Carol Davila” Bucuresti cu lucrarea „Abordul miniinvaziv al litiazei biliare complicate”.

Domenii de interes: Chirurgia laparoscopica, Abordul endoscopic al cailor biliare, Repararea leziunilor accidentale de cale biliara principala.

Sef. Lucr. Dr. Dragos Margaritescu

Povestea mea de viata incepe la Pitesti, unde mi-am insusit coordonatele care mi-au ghidat intreaga viata: credinta, modestia, corectitudinea, respectul fata de om si natura.

Am optat pentru medicina din dorinta de a ajuta omul aflat in suferinta, tocmai de aceea nu am uitat niciodata dimensiunea umana a acestei minunate profesii. Sunt crescut in morala crestina, educat in spirit umanist, ma caracterizeaza dragostea fata de oameni, generozitatea, lupta pentru bine si adevar.

Sef. Lucr. Dr. Dan Cartu
As. Univ. Dr. Dan Lucian Stefan Mogos
As. Univ. Dr. Gabriel Mogos

Urmand o traditie de familie in medicina, in anul 2003 am absolvit Facultatea de Medicina Generala din cadrul U.M.F.Craiova, ajungand dupa 6 ani sa sustin examenul de doctorat in Chirurgie Generala cat si examenul de specialitate, devenind Medic Specialist Chirurg in anul 2010.

Fiind o persona perseverenta, dar si ambitioasa am devenit asistent universitar, am obtinut competenta in Oxigenoozono-terapie incununand succesul cu abilitatile manageriale din cadrul Centrului Medical Mogos Med.

Dr. Ana-Maria Predoi

Absolvind Facultatea de Medicina promotia 2010, am inceput rezidentiatul pe Chirurgie generala la Spitalul Clinic C.F. Craiova, sub atenta indrumare a domnului profesor universitar doctor Dan-Gabriel Mogos, urmandu-i indeaproape sfaturile, indicatiile si gesturile chirurgicale.

Pentru o perioada de 6 luni am avut posibilitatea de a-mi desfasura activitatea intr-un Centru de Excelenta in Chirurgia Laparoscopica din Bucuresti sub coordonarea domnului profesor doctor Catalin Copaescu.

Doctoranda in Chirurgie generala, am sustinut si promovat examenul de specialitate sesiunea octombrie 2016.