Medici Chirurgie estetica

Medici Chirurgie estetica:

Conf. Dr. Silviu Marinescu

A devenit medic specialist de chirurgie plastica, microchirurgie reparatorie si chirurgie estetica in anul 1999 si medic primar in anul 2004. In anul 2007 a obtinut titlul de doctor in medicina la catedra de chirurgie plastica a UMF „Carol Davila” din Bucuresti, iar din anul 2008 este sef de lucrari in clinica de chirurgie plastica a spitalului clinic de urgenta „Bagdasar-Arseni” Bucuresti.

In 2006-2010 a fost vicepresedinte al societatii de microchirurgie din cadrul asociatiei chirurgilor plastici din Romania, iar in prezent este presedintele societatii de chirurgie a mainii din cadrul aceleiasi asociatii.

Dr. Andrei Stefanescu

A absolvit Universitatea de Medicina si Farmacie Craiova in 2001. Si-a inceput activitatea chirurgicala in 2002 ca medic stagiar in cadrul Spitalului Clinic de Urgenta Craiova. In 2005 devine medic rezident Chirurgie Plastica si Microchirurgie Reconstructiva in cadrul Clinicii de Chirurgie Plastica a Spitalului de Urgenta Floreasca-Bucuresti, sub indrumarea Profesorului Universitar Doctor Ioan Lascar unde capata o experienta importanta in domeniul chirurgiei reconstructive si traumatologiei.

In 2010 promoveaza examenul de medic specialist.