Bine ati venit!

Am creat MogosMed pentru ca pacientul sa fie protejat de trauma psihica deseori prezenta la impactul cu marile spitale si pentru ca personalul medical sanitar sa isi desfasoare activitatea in conditii civilizate. Intr-un climat de totala discretie, pacientul va gasi la MogosMed un mediu prietenos, tehnologie moderna si medici competenti.
Daca visul meu a fost infiintarea unei clinici private in care eu si colegii mei sa putem lucra in conditii moderne, menirea MogosMed este multumirea si satisfactia tuturor acelora care au nevoie de ajutorul nostru. Inteleg relatia medic-pacient ca una de mare complexitate in care colaborarea, experienta, profesionalismul, buna-credinta, punctualitatea, confidentialitatea si compasiunea sunt puse in slujba pacientului.

Prof. Dr.Dan Gabriel Mogos

Medic primar chirurgie generala

Doctor in medicina

Semnatura Dr. Dan Gabriel Mogos
Mogos Med Craiova - Chirurgie
Avantaje Mogos Med Craiova
Aveti siguranta unui mediu steril, dotat cu aparatura de ultima generatie si care respecta normele europene de igiena si siguranta.
Beneficiati de serviciile celor mai buni medici din Craiova si Bucuresti, cu inalta calificare, experienta solida si tinuta morala ireprosabila.
Beneficiati de servicii complete de chirurgie si recuperare post chirurgicala.
Afla mai multeOfertă operaţii Centrul Medical Mogoş Med